OVER PLATFORM THEATER

samen blijven zoeken naar vernieuwing, inspiratie en kwaliteit

Wat willen wij?

Wij willen dat kinderen en jongeren geweldig mooi, ontroerend, dwars, vernieuwend en persoonlijk theater kunnen maken en spelen.

Hoe doen we dat?

  • Door kinderen en jongeren een groter en breder podium te geven. We werken bijvoorbeeld mee aan festivals en we vragen subsidie aan voor gezamenlijke projecten.
  • Door kinderen en jongeren nog betere theaterlessen- en voorstellingen te geven. We inspireren en leren van elkaar via voorstellingen, werkbezoeken, workshops, lezingen of intervisie.
  • Door kinderen en jongeren de juiste ondersteuning te geven bij hun ontwikkeling. Wij netwerken, zorgen dat we elkaar en elkaars kwaliteiten kennen. Zo kunnen we de deelnemers goed op weg helpen bij hun leervragen bij de verschillende aanbieders in de regio.
  • Door onszelf te organiseren zodat onze doelstellingen ook in de toekomst geborgd kunnen blijven. We zorgen ervoor dat kinderen en jongeren dit nog heel lang kunnen blijven doen. We gaan in gesprek met beleids- en opiniemakers, subsidiefondsen, journalisten en politici.

Wie doet wat?

Iedereen, als individu of onderdeel van een organisatie, die op professionele wijze bezig is met het maken van theater met en doceren van theater aan kinderen en jongeren tot en met 25 jaar in Nederland en Vlaanderen kan als lid bijdragen aan de activiteiten van PLATFORM THEATER. Heb jij een idee voor een activiteit? Wil je graag zelf een borrel organiseren? Met collega-docenten of makers sparren over je eigen praktijk? Samen een lezing of workshop organiseren? Dat kan! Graag zelfs! Via onze nieuwsbrief en social media kun je dit aankondigen en natuurlijk helpen we elkaar met de organisatie.  Sluit je direct aan!

Partners

   

Naomi BlindemanOver het PLATFORM