NIEUWS

13522911_1723609971232150_8837693276915001412_o.jpg

Geleen on Stage

Internationale theatergezelschappen, verrassende verhalen en opvallende locaties… de hoofdingrediënten van Geleen on Stage, Locatietheaterfestival. De Domijnen nodigt u van harte uit om de eerste editie te bezoeken. Op zaterdagavond 2 juli en zondagmiddag 3 juli schitteren theatergezelschappen uit Duitsland, België en Nederland op acht bijzondere locaties in Geleen.

Er zijn voorstellingen te zien in onder andere Het Drossaardhuis, Manege ten Eysden, de hal in het Zuyderland Medisch Centrum en Brouwerij De Kroon. Laat u verrassen door de locaties, maar zeker ook door de theatergezelschappen. Zoals de studenten aan de DAT Kunstschule in Böblingen tot prijswinnaar Het Theaterlab uit Turnhout. Van vier jonge spelers van Karakter Collectief uit Vlaanderen tot speciaal voor Geleen on Stage samengestelde groepen als ad-hoc groep Uitgespeeld en Theatercollectief OMA dat samenwerkt met Het Laagland.Er is veel afwisseling in de genres en de verhalen, zoals een komedie van Polly en Sonja Bouten, een solovoorstelling van Monique Hendriks en bewegingstheater van studenten Dramatherapie uit Heerlen.

Het programma is zo opgezet dat u uw eigen route kunt samenstellen en dwalend door Geleen de meest verrassende voorstellingen kunt meemaken. Wij begroeten u graag als bezoeker van dit nieuwe festival en wensen u alvast heel veel plezier. Meer informatie vindt u in ons programmaboekje en de meest actuele informatie op dedomijnen.nl en onze facebookpagina

Victor SchutijserGeleen on Stage
Share this post