DE BUS

werkbezoek in het land

Werkbezoek met DE BUS

DE BUS is eigenlijk een soort kruising tussen een netwerkbijeenkomst, een werkbezoek en een schoolreisje. Twee keer per jaar gaat DE BUS rijden vanuit Utrecht/Amsterdam. De bestemming is soms bekend, soms onbekend, maar het draait altijd om theater met kinderen en jongeren. Je stapt gewoon ’s ochtends in en laat je verassen door een bezoek aan een jeugdtheaterschool, schouwburg of theateropleiding. Maak kennis met hun werk en hun netwerk.

De BUS draait om ontmoeting en onbevangen naar elkaar kunnen kijken. De tijd nemen om achterover te zitten, na te denken en te praten over je vak met mensen die jouw werk herkennen. Zo kun je nieuwe inspiratie opdoen. Het gaat dus niet alleen om waar je naar toe gaat, maar net zozeer om met wie je op pad bent en waarom. Zoals reizen wel vaker wordt geïnterpreteerd. Iedereen die in het theatervak werkt met kinderen en jongeren. Theatermakers, theaterdocenten, beleidsmakers, coördinatoren, fondsen etc. Ook dat is het idee van DE BUS: het is een kans om nieuwe connecties te maken en verdieping te zoeken met elkaar op allerlei niveaus.

Op donderdag 22 november gaan we voor een werkbezoek naar het Noorden waar we met alle partners daar een prachtig programma samenstellen en het Jonge Harten Festival in Groningen bezoeken.  

 

Bustijden | nog onder voorbehoud

  • 9:00 uur – vertrek vanuit Utrecht
  • 9:45 uur – vertrek vanuit Amsterdam
  • 18:15 uur – Weer terug in Amsterdam
  • 19:00 uur – Weer terug in Utrecht

 

Kosten

  • Voor leden van PLATFORM THEATER & BDD kost het werkbezoek 35,- euro (inclusief lunch)
  • Voor niet-leden kost het werkbezoek 50,- euro (inclusief lunch)

Aanmelden kan tot 30 oktober 2018

Ik ben lid van Platform Theater of BDD en ontvang graag de korting voor dit werkbezoek.
Ik ben geen lid van Platform Theater.


[recaptcha]

Leoni van VeenDE BUS